Årets medlem 2021

I statuetterne for ”Årets medlem” står der, at den uddeles til et medlem, som i året eller en årrække har gjort meget for klubben enten sportsligt eller på en anden vis. Om dette ”Årets medlem” kan der tilføjes ”… i en meget lang årrække…” og ”… både sportsligt og på anden vis”. Vedkommende blev første gang ”Årets medlem” for 29 år siden, og den gang blev det begrundet med, at hun i en årrække havde været formand i arrangementsudvalget (citat: en post der til tider nok blev overset lidt, men uden hvilken deltagelsen i klubtræningen formentlig ville svinde helt ind). Dengang blev det også begrundet med, at hun med hjælp fra ægtemanden sørgede for en stigning i klubbens medlemstal! Og desuden på grund af sit gode humør og store hjælpsomhed.

For 20 år siden blev hun så ”Årets medlem” igen – dog denne gang sammen med resten af sin familie og med begrundelsen, at de netop var et værdigt eksempel på, at o-sporten er en familiesport.

Det er uvist, om hun har været med i bestyrelsen alle årene, men det er højest sandsynligt. De sidste mange år som kasserer, og hun styrer alle klubbens indtægter, udgifter, investeringer og formue med sikker hånd . Stor tak for det!

Vi nyder også rigtig godt af alt hendes bagværk og hjemmelavede marmelade, som hun gerne stiller op med, når vi skal bruge det til arrangementer i klubben.

Og selvom det i perioder kan knibe med at løbe orienteringsløb, så gennemfører hun i fin stil mange af løbene i rask gang – flot klaret!  Desuden laver hun også ofte løb.

Og lige meget om det handler bestyrelsesarbejdet, økonomien, løbene eller sociale arrangementer, så er det med samme gode humør som for 30 år siden!

 

Årets medlem 2021 er     ANITA LUNDING