Et nyt tilbud starter op for voksne der har løbet 0-2 år. Det første har tilmeldingsfrist i o-service i dag, til kursus+løb i et fedt terræn. Så tjek det ud omgående:
 
————-
 
Ved klubledermødet i juni i Jelling blev det aftalt, at man i Sydkredsen ønsker, at der igen laves et fælles tilbud om træning for nye voksne.
 
Et tilbud som tidligere har heddet: V1-V2-V3 kursus.
 
Formålet med kurset er 2-3 gange på et år at afholde et kursus på en lørdag for voksne orienteringsløbere, der løber let og mellemsvær orientering (løbere med ½-2 år erfaring).
 
Kurset afholdes på skift af klubberne i Sydkredsen og løbere fra alle kredsens klubber kan deltage. Der skal laves 1-2 teoretiske oplæg med tilhørende træningsbaner. Hvert løb skal følges op af en fælles snak om løbet.
Et program kunne se således ud:
> Fælles morgenkaffe
> Introduktion til 1. øvelse (teori)
> Øvelse / træning i skoven
> Opsamling på øvelse i skoven
> Frokost.
> Introduktion til 2. øvelse (teori)
> Øvelse / træning i skoven
> Opsamling på øvelse i skoven
> Afslutning.
 
Deltagerne deles i to grupper: Let og mellemsvær.
———————–
 
Som en lille forsmag på sådan et træningstilbud afholder Kolding OK et kursus i kurver i Staldbakkerne på Randbøl Hede lørdag formiddag d. 7/9. Se vedhæftet indbydelse – efterfølgende er der om eftermiddagen mulighed for at deltage i et åbent løb, en mellemdistance, i indlandsklitterne midt i Frederikshåb Plantage. Man kan sagtens deltage kun i kurset – eller kun i løbet – eller begge dele. Tilmelding i O-service – tilmelding til både løb og kursus foregår via det åbne løb (mellemdistancen). Sidste tilmelding på mandag – med mulighed også for tilmelding på dagen.
Kurset retter sig mod alle der vil øve sig i kurver – også næsten helt nye o-løbere kan deltage.
Jeg håber I vil gøre lidt reklame for aktiviteterne – jer der ikke allerede har gjort det 🙂 – det er en sjælden mulighed for at løbe i et unikt stykke natur.