Som du måske har læst i Øboen, er der JFM-orienteringsløb i Lohals i weekenden.

Er du ikke klubløber, eller har du ikke nået tilmeldingsfristen, kan du blot møde op på stævnepladsen i Lohals og købe et kort i en passende banelængde og sværhedsgrad på en åben bane. Kom i løbesko og tøj, der kan holde til skoven.

Bonus: I Odense OK er de vildt gode til Mini/maxi-O, så de står for børneaktivering, dvs de laver sjove ting med dine børn, mens du løber i skoven.

Lørdag middag løbes der Stafet, man mødes ved Bræmlevænget 3 i Lohals.
Du behøver ikke komme med et stafethold – de åbne baner er bare for én løber og kan købes fra kl. 12.30. Man kan starte på en åben bane mellem kl.12.30 og 13.30 Der er 4 forskellige åbne baner fra sværhedsgrad begynder på 2,5 km og op til svær sværhedsgrad på 6,7 km. Der er også en børnebane åben fra kl. 12.30-14.30.

Lørdag eftermiddag er der hyggesprint fra Lohals Camping kl. 17.00, hvor alle starter samtidig . Det er kortere end skovløb (2-3 km) og også nemmere orientering. Igen henvender du dig i stævneteltet for at få et kort.

Søndag morgen er der skovløb igen. Igen er stævnepladsen Bræmlevænget 3. De 6 forskellige åbne baner er fra 3 km begynder til 8,5 km svær. De kan købes indtil til kl. 11 og man kan starte mellem kl. 10 og 11.30. Der er også en børnebane åben fra kl. 10.30-12.30.


Vi har også andre løb på programmet den kommende tid. Næste tirsdagstræning er 27.august i Sofielund, da der den 20. er løb hos Faaborg OK. Kig i kalenderen for at se hvad der ellers er af løb og hvordan du kommer med.