Vi kan jo ikke holde vores sædvanlige hyggelige Bingo aften i klubhuset, så derfor prøver vi med et virtuelt alternativ:

Hvornår:       Tirsdag d. 15. december kl. 19.00

Hvor:             Google Meet

Hvordan:       Du får en mail med et link. Når tiden er inde (eller lidt før), klikker du på linket og følger anvisningerne. Så burde det virke!

Tilmelding:   Mail til splittorff@sydfynsmail.dk senest søndag d. 13. december kl. 20. Skriv navne, adresser og telefonnumre på alle deltagere (vi skal bruge adresserne til at fordele gevinsterne og telefonnumrene til at kontakte eventuelt manglende deltagere)

Forberedelse: Hver deltager laver en pakke til max. 25 kr. Pakken stilles mandag morgen d. 14. december inden kl. 9 synligt ved hoveddøren. Vi vil så i løbet af mandagen tage turen rundt og fordele gevinster og spilleplader.

Spilleplader: Alle får et A4 ark med to plader. I får pladerne på papir til at lægge brikker på; men pladerne vil også være vedlagt mailene som PDF-filer. Så kan man have pladerne på en tablet eller lignende og eventuelt forstørre billederne. Vi holder os til 2 plader til hver givet omstændighederne; men der er naturligvis de samme gevinster som altid.

Håber rigtigt mange har lyst til en lidt alternativ julekomsammen.

Julehilsen Randi og Ove