Der er to elementer på programmet når vi træner på tirsdag.
Det ene er postforlængelse/-forstørrelse, det andet er opfang.

Mødested bliver p-pladsen i den nordlige ende af det store åbne område i Hallindskoven.Nær Hallindskovvej 35

 

Skærmene står i skoven fra 17.30 til 19:30
Det anbefales at starte mellem 17:30 og 18:00, klubmedlemmer kan sætte sig ind i instruksen her, så man ikke behøver opholde sig for længe i fællesområdet.
Hele ugen kan øvede dog godt få noget ud af at løbe især 1 og 2 eller 3 – maprunf appen skulle gerne virke med bane 2 til og med lørdag.

OBS: Der kommer nye løbere, så meld dig gerne til en skygning

Der bliver 5 baner (kort og nærmere instruks fås ved at klikke på titlen)

  1. Postforlængelse-banen: Her er det almindeligt o-løb med skærme (mellemsvær-svær), men posterne står tæt på mere markante signaturer end de er placeret ved. Så fokus er på at finde den markante signatur og bruge den som vejviser til posten.
  2. Opfang MaprunF” – her gælder det om at “sigte ved siden af” posten til en linje, men kan følge hen til posten. Posten findes kun virtuelt, så man skal bruge MapRunF appen i sin telefon til at sige bip, nå man er der. Postplaceringen er med vilje ikke sat ved et entydigt punkt på kortet.
    Fra posten tager man den nye kompaskurs mod næste post.
  3. OpfangLet er til dem, der ikke har Appen, eller som vil løbe en nemmere version. Der er postplaceringen entydig og på aftenen er der også en skærm. Ellers er ideen den samme.
  4. Almindelig Let er 10 skærme på stier
  5. Almindelig Begynder er 7 poster på stier

Banerne er blot 1,1 – 1,8 km lange.