Indbydelse.

I anledning af at jeg lige om lidt fylder 60, vil jeg gerne invitere klubbens medlemmer til træningsløb med efterfølgende spisning tirsdag d. 15. januar.

Det foregår i Stenstrup, og løbet bliver på samme kort, som nogen af Jer tidligere har stiftet bekendskab med. Forvent ikke den helt store sværhedsgrad, men der vil være tre banelængder, og det vil evt kunne tælle med i byfræs-turneringen. Korteste bane vil kunne løbes udelukkende på oplyste veje og stier. Det er dog nok en god idé at have en lygte til kortet. Der vil være mulighed for start fra kl 17:30, og kl 19:00 vil Leila stå klar med aftensmaden. Løbet er åbent for alle. Man kan bare møde op. Men af hensyn til køkkenet vil vi gerne vide, hvor mange, der kommer til spisning. Der vil kun i meget begrænset omfang være mulighed for bad.

Tid Tirsdag d. 15. januar Sted: Egevænget 29, Stenstrup Der er mulighed for parkering på Sognevej, som løber lige ved bagsiden af vores grund. Der bliver hængt en skærm ud, så det er til at se, hvor man kan gå gennem hækken