Følg linket og se hvornår du kan opleve kredsens populære tekniktræning på lige præcis dit niveau:

Sydkredsens Teknik-kursus lørdag d. 26.feb 2022 (ok-snab.dk)

OK SNAB skriver:

Her kommer lige et ekstra reklameindslag for Sydkredsens Teknikkursus, som afvikles lørdag d 26.februar af OK Snab. Vi håber på mange deltagere fra alle Sydkredsens klubber, så hold jer endelig ikke tilbage ;o)

Til forskel fra sidste Teknikkursus i Søgaard, skal vi jo heldigvis ikke bekymre os om coronarestriktioner denne gang – så udover at nørde/træne højdekurver og forenkling af stræk, så er der faktisk mulighed for at socialisere holdene imellem. Det glæder jeg mig i hvert fald også til!!

og så har alle instruktørerne lagt sig i selen for at lave et spændende og udfordrende program, så vi kan få alt det bedste med fra Sønderskoven og Højen skov.

Med instruktion på 3 sværhedsgrader: Let, Mellemsvær og Svær, er det et tilbud for alle – Lige fra nybegynderen til den erfarne. Vi skal have et træningspas både formiddag og eftermiddag – Husk egen madpakke til frokost.

Indbydelsen ligger på hjemmesiden: http://ok-snab.dk/kurser/1559-sydkredsens-teknikkursus-lordag-d-26-feb-2022.html (jeg vedhæfter den også lige)

 – og husk der skal tilmeldes på O-service. Tilmeldingsfristen er tirsdag d 22.feb.
På vegne af instruktør-teamet, kan jeg kun sige at vi glæder os – så “vel mødt”!

Mange O-løbshilsner, Louise Gjørup OK Snab