PÅSKETUREN 2019

I år finder Påskeløbene sted ved Ulfborg i Vestjylland – midt i “ulveland”, så det bliver ekstra spændende denne gang!. Klubben har lejet  “Birkedamhytten” Toksvigvej  Arnborg 15 7400 Herning. Der er 37 sengepladser og alt i moderne faciliteter. “Birkedam” ligger på en dejlig naturgrund i udkanten af Birkebæk Plantage ca. 13 km syd for Herning. Tilmelding senest 7.april (lenebanke1@gmail.com  eller mobil 2282 0847). Husk at fortælle hvor mange I er, og om I ønsker overnatning fra onsdag.

DM Nat – P hjælpere søges

DM Nat – P hjælpere søges

DM – nat i Holstenshusskoven.

Fåborg OK har budt ind på at arrangere DM nat 23 marts 2019.  Fåborg – OO – og Svendborg OK

er gået sammen om at arrangere dette DM nat.

Svendborg OK har fået tildelt funktionen Parkering og trafikvagt, og jeg –Svend Johansen- har påtaget mig at være funktionsleder.

Der har den 26/1 været et mindre indledende funktionsledermøde på Holstenshus, og jeg har taget en del billeder og lavet en plan over P-forholdene, der vil være på arealerne rundt om alle ladebygningerne.   Der skulle nu gerne melde sig 8 – 10 `frivillige` personer fra klubben, og nogle må gerne også være tilmeldt løbet også. Der skal bruges 6 personer, som vil skiftes lidt til at være ”trafikvagter” 3 forskellige steder fra startøjeblikket.

Stævneplads-mål-kiosk-opløb-stævnecenter mv. bliver indendørs i den største af laderne.

Tilmeld dig snarest og det er først til mølle – –

Inden løbet vil jeg sammenkalde til et lille info-møde  (nok en tirsdag)

Med P- hilsen  Svend Johansen